Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:29:06 GMT

ماه رمضان و افزایش نظارت های بهداشتی در استان فارس

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۹۱۹۹۴

ماه رمضان و افزایش نظارت های بهداشتی در استان فارس

شیراز - ایرنا - همزمان با ماه مبارک رمضان نظارت بر عرضه مواد غذایی و بهداشتی در استان فارس از سوی مسئولان و کارشناسان حوزه سلامت افزایش یافته است، تعطیلی واحدهای غیر مجاز عرضه محصولات برآیند افزایش این نظارت ها است.

رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز پنجشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نظارت برمراکزعرضه مواد غذایی و بهداشتی در ماه مبارک رمضان افزایش یافته است بیان داشت : این نظارت ها باهدف حفظ و تامین سلامت شهروندان و مراقبت از آموزه هایی است که در این ماه باید بیش از پیش رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر حمیدرضا قاسم پور گفت: 3 واحد کافی شاپ عرضه‌ کننده قلیان در شیراز به علت عدم رعایت موازین سلامت تعطیل شده است و این تعطیلی به دنبال بازرسی های کارشناسان سلامت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در نوبت های صبح و شب صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه کافی شاپ های متخلف نسبت به اخطارهای کتبی صادرشده در زمینه عرضه قلیان بی ‌توجهی داشته اند، افزود: پس از تشکیل پرونده و ارجاع به مقام قضایی، با حضور کارشناسان واحد سلامت محیط این مرکز بهداشت و با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی، کافی شاپ های متخلف تعطیل شد.
قاسم پور بیان کرد: کارشناسان واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب با هدف اجرای قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات طبق روال سال های گذشته با جدیت بیشتر اقدام به بازدید ازمراکزعرضه کننده قلیان می کنند و در صورت بی اعتنایی متصدیان به اخطارهای بازرسان بهداشت محیط، پرونده متخلف برای رسیدگی به دادسرا ارجاع می شود.

** تعطیلی 3 باب مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی غیر بهداشتی در شیراز
همچنین با نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز بر مراکز عرضه مواد غذایی در ماه رمضان،
3 باب مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی غیر بهداشتی در شیراز شناسایی و تعطیل شد.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر، با اشاره به گرمای هوا و قرار گرفتن در ماه رمضان و همچنین اهمیت حفظ سلامت روزه داران گفت: در همین زمینه کارشناسان بهداشت محیط این مرکز، کار بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی را با شدت بیشتری دنبال می کنند.
مسعود قنبریان افزود:درآخرین بازدیدهای کارشناسان این واحد، سه مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به علت رعایت نکردن مسایل بهداشتی و تهدید سلامت عمومی تعطیل شد.
او اضافه کرد: تخلف بهداشتی این مراکز شامل نگهداری دام در محل، تجمع کود در معابر و رعایت نکردن موارد بهداشت محیط بود که با حکم قضایی نسبت به تعطیلی آنها اقدام شد.

**تعطیلی یک کارخانه تولید مواد غذایی و دارویی در سپیدان
مسئول واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت و درمان سپیدان نیز گفت: یک کارخانه تولید مواد غذایی و دارویی در سپیدان به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشت حرفه ای تعطیل شد.
رضا امیری گفت: این کارخانه به دلیل نداشتن تهویه مناسب، عدم تهیه وسایل حفاظتی، نامناسب بودن ساختمان، حمام و سرویس های بهداشتی که سلامتی کارگران و ساکنان مجاور را به خطر انداخته بود، با دستور مرجع قضایی تعطیل شد.
وی با بیان اینکه این شرکت به صورت شبانه و مخفیانه فعالیت می کرد افزود: با پیگیری های واحد بهداشت حرفه ای و انجام بازرسی های شبانه، حکم محکومیت کارفرما و تعطیلی شرکت صادر شد.
امیری گفت: نظارت بر سلامت کارگران، محیط کار و مصرف کنندگان از اولویت های واحد بهداشت حرفه ای است که این واحد با پیگیری و نظارت مستمر، با متخلفانی که سلامتی کارگران و مصرف کنندگان را به خطر بیندازند، به صورت قاطع برخورد می کند.

**جمع آوری 350 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستان فسا
مجتبی کرمی منش مسئول واحد بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز گفت: برنامه تشدید بازرسی های بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان در دو نوبت صبح و عصر در حال اجراست و طی این مدت مقدار 350 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در این شهرستان جمع آوری شده است.
کرمی منش افزود: در برنامه تشدید بازرسی ها 25 نفر از بازرسان بهداشت محیط حضور دارند که به صورت تیم های بازرسی 2 و 3 نفره از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن حساس بخصوص قنادی ها و آشپزی ها بازرسی می کنند.
وی اظهار داشت: در این بازرسی ها از تجهیزات سیار سنجش دما، سنجش سلامت روغن و سنجش بار میکروبی سطوح استفاده می شود و در صورتی که ماده غذایی نظیر روغن تهیه زولبیا ناسالم باشد یا ماده غذایی در شرایط نامناسب نگهداری شود، کارشناسان بهداشت محیط مواد غذایی ناسالم را توقیف خواهند کرد.

** افزایش نظارت های بهداشتی در شهرستان جهرم
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز گفت:سلامت مواد غذایی اولویت مهم معاونت بهداشتی این دانشگاه است.
دکتر مجید ارجمند در مصاحبه با ایرنا اظهار داشت: در ایام رمضان بازرسان بهداشت محیط بر رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط ، تجهیزات و سلامت موادغذایی، استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی، عدم استفاده از رنگ و افزودنی غیرمجاز و استفاده از ظروف یکبار مصرف بهداشتی در اماکن اغذیه فروشی نظارت خواهند داشت.
وی افزود:مردم از استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای خرید مواد غذایی مانند هلیم و آش خودداری کنند.
وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان با تعدادی از متخلفان برخورد شده گفت:بازرسان بهداشت محیط در سطح شهرستان، ضمن ارائه آموزش های لازم به متصدیان و شاغلین، در صورت مشاهده تخلف با متخلفان بصورت جدی برخورد خواهند کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اعلام اینکه متاسفانه دستفروشی به یک معضل اجتماعی دراین شهرستان تبدیل شده است بیان کرد: به دلیل تاثیر مستقیم مواد غذایی بر سلامت افراد و خانواده ها، هر گونه دستفروشی مواد غذایی غیر مجاز و غیر بهداشتی است و از مسئولان شهرستان درخواست می شود تمهیدات لازم برای برخورد با این پدیده اندیشیده شود.
شهروندان می توانند هر گونه تخلفات بهداشتی را به شماره 190 اطلاع دهند تا رسیدگی شود.
6113 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي نظارت بهداشتي و شرعي دانشگاه علوم پزشكي ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۱۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد