Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@15:53:23 GMT

تیم های بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان افزایش می یابند

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۷۷۸۲

تیم های بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان افزایش می یابند

تهران- ایرنا- معاون مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: از معاونت های بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی خواستیم که تیم های بهداشتی را در این ایام افزایش دهند براین اساس این تیم ها افزایش یافته و از اکنون برای ایام ماه مبارک رمضان آماده هستند.

محسن فرهادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: تیم های بهداشت محیط در بهار امسال تعطیلی نداشتند و پس از تعطیلات نوروز، حادثه سیل اتفاق افتاد و در حال حاضر نیز تیم های بهداشت محیط برای ماه مبارک رمضان آماده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرهادی اضافه کرد: با توجه به گرم شدن هوا، کنترل ها بر یخ نیز افزایش پیدا می کند و همچنین غذاهای سطح عرضه در اولویت کنترل تیم های بهداشت محیط قرار دارد. کنترل ها بر مراکز تفریحی آبی نیز انجام می شود.

*آمادگی تیم های بهداشت محیط برای فصل گرما، ماه رمضان و مراسم ارتحال امام
معاون مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت درباره آمادگی تیم های بهداشت محیط برای نظارت بر اماکن تهیه و توزیع غذا در ایام ماه مبارک رمضان اظهار داشت: حدود 10 روز پیش مواردی در قالب یک دستورالعمل به معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد. یکی از این موارد، افزایش کنترل بر آب و غذا با توجه به شروع فصل گرما است. همچنین ماه مبارک رمضان نیز آغاز می شود و باید کنترل ها در این زمینه افزایش پیدا کند. پس از ماه مبارک رمضان نیز به مراسم ارتحال حضرت امام خمینی (ره) می رسیم که باید کنترل های بهداشتی لازم در زمینه این مراسم نیز تشدید شود.

*تغییر ساعت کنترل تیم های بهداشتی
معاون مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: با تغییر سبک غذایی مردم در ماه مبارک رمضان، ساعت کنترل های بهداشتی توسط همکاران بهداشت تغییر کرده و اصولا به ساعت های افطار و بعد از آن و گاهی تا زمان سحر منتقل می شود. همچنین نوع غذاهای مصرفی مردم نیز در ماه مبارک رمضان تغییر می کند و روزه داران به سمت برخی غذاها تمایل بیشتری پیدا می کنند. خرید شیرینی هایی مثل زولبیا و بامیه و رشته خشکار، آش و حلیم و غیره در ماه رمضان افزایش می یابد. رستوران ها و مراکز تفریحی و سیاحتی نیز فعالیت خود را به بعد از افطار منتقل می کنند و در نتیجه کنترل های بهداشت محیطی نیز به این موارد اختصاص پیدا می کند.

*فروش غذای خانگی و پشت صندوق عقب اتومبیل غیرمطمئن است
معاون مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: فروش غذا با عنوان غذای خانگی و پشت صندوق عقب اتومبیل و به شکل سیار، قطعا غیرمطمئن است و البته کنترل این موارد نیز کار بسیار دشواری است. چون مشخص نیست این غذاها کجا پخته شده است.
فرهادی درباره فروش غذا با عنوان خانگی و پشت صندوق عقب اتومبیل ها که در سطح شهر با قیمت ارزان فروخته می شود، افزود: در مورد این غذاها اصلا مشخص نیست که آیا بهداشت فردی در زمینه طبخ رعایت شده یا خیر. این غذاها با قیمت بسیار ارزان فروخته شده و مردم را جذب می کنند. ممکن است در تهیه این غذاها از محصولات خام نامناسب استفاده شده باشد و البته بخشی از ارزانی به خاطر عدم پرداخت مالیات است.
وی ادامه داد: بدون هیچ تعارفی می گویم که کنترل این موارد نیز برای بهداشت محیط بسیار دشوار است. همچنین فروش آش، حلیم، زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان در کنار خیابان، مورد تایید نیست. در برخی موارد دیده می شود که زولبیا و بامیه در خواروبارفروشی عرضه می شود، اما کار این صنوف فروش این موارد نیست و مردم باید هنگام خرید مواد غذایی و شیرینی از آرم و نشان و همچنین کارت بهداشت صنف ها اطمینان حاصل کنند.

*برخورد با غذافروشی های سیار کنار خیابان
معاون مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: نوع برخورد با غذافروشی های کنار خیابان متفاوت است. زیرا وقتی از یکی از این موارد بخواهیم بازرسی کنیم، بقیه اتومبیل را روشن کرده و محل را ترک می کنند و جای دیگری به فروش مواد غذایی مشغول می شوند. در نتیجه برای کنترل این موارد باید با نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، شهرداری، دامپزشکی و غیره هماهنگ باشیم.
وی ادامه داد: این هماهنگی ها در حال حاضر وجود دارد و تاکید بسیاری به استفاده از تیم های مشترک بازرسی شده است که نیروی انتظامی نیز در این تیم ها حضور دارد.
فرهادی گفت: به هر حال برخورد با این فروشندگان غذا دشوار است و بهترین راه حل، عدم خرید مواد غذایی از این افراد است که این کار نیاز به فرهنگ سازی توسط رسانه ها دارد.
اجتمام*9482*9105

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وزارت بهداشت محسن فرهادي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خود پرورش می‌یابند

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی، ۱۲ اردیبهشت روز معلم را به استادان و مربیان ارتش تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

استادان و مربیان عزیز ارتش جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم؛

تعلیم و تعلّم از سنن الهی و موهبت حق تعالی به پیامبران، اولیای دین و معلمانی است که به فرموده رهبر عزیزمان، آینده‌ی کشور متأثر از همّت و حکمت آنان است.

روز معلم با یاد فیلسوف عالم و عامل شهید عالی مقام استاد مطهری، فرصت مناسبی است تا ضمن تبریک و خداقوت به تمامی عزیزانی که در جایگاه رفیع تعلیم و تعلم قرار دارند، مروری بر رسالت خطیر خود همسو با افق نگاه رهبر حکیم انقلاب اسلامی و فرماندهی معزز کل قوا (مدظله‌العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب داشته باشیم.

بدیهی است بزرگترین ثروت ما نیروی انسانی کارآمد و مؤمن است که با زیرساخت‌های علمی، معرفتی و مهارت‌آموزی و دانش‌افزایی توسط استادان، مربیان، فرماندهان، روحانیان و مجموعه وزین حوزه تربیت و آموزش، توفیقات ارتش در اجرای مأموریت مقدس حفظ استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی را فراهم ساخته است.

امروز اگرچه اثربخشی آموزش‌ها مشهود و افتخارآمیز است، اما بر اساس راهبرد ترسیمی فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت و فضیلت‌های اخلاقی، قوی‌تر از گذشته، همچنان نیاز پیش‌ِ روی ما محسوب می‌شود.

نیک می‌دانیم حفظ و ارتقای عزت و اقتدار ما در فتح قله‌های دانایی و توانایی است و از جمله مقدمات و ملزومات رسیدن به کمال مطلوب، جهاد علمی و عملی با امید به جوانان، حرکت از واقعیات به سمت آرمان‌ها، پای ارزش‌های انقلابی ایستادن، تعمیم ارزش‌های معنوی و ارتقای توانمندی‌های علمی است و دراین چشم‌انداز، استادان و مربیان متصف به صفات پیامبران و اولیای الهی در جایگاه حساس تعلیم نسل جوان و آینده‌ساز، بسیار نقش آفریدند تا اندوخته‌های معنوی، علمی و اخلاقی را بر لوح جان متعلمان حک کنند.

امروز استادان و مربیان برجسته ما با اعتقاد به تأثیر تهذیب نفس و خودسازی‌های متبلور در گفتار و رفتار و منش خود، خوب می‌دانند مردان بزرگ و فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خودساخته، پرورش می‌یابند و با این نگاه، به تربیت و آموزش کارکنانی بصیر، عالم، مؤمن، ولایتمدار و مقاوم در برابر سختی‌ها، مبتکر در عبور از موانع و آماده در مقابله با تهدیدها و تحریم‌ها، اهتمام ورزیده و دریافته‌اند این نگاه با الهام از اندیشه عزت‌آفرین امام و مقتدای‌مان، سیره شهیدان والامقام، علوم دانشمندان، تجربیات فرماندهان و دانش طلایه‌داران اعتقادی، علمی و نظامی، ثمراتی ماندگار در قوی‌تر شدن و ارتقای قدرت ملی خواهد داشت.

از خدای متعال توفیق روزافزون یکایک استادان و مربیان خدوم در تعلیم و تحکیم گام‌های امیدبخش آحاد کارکنان ارتش و تربیت رزمندگان انقلابی در تراز نظام اسلامی و شایسته ظهور، همچنین ارتقای توانمندی علمی و دفاعی ایران سربلند اسلامی و تحقق تمدن نوین اسلامی را خواستارم، همراهی خانواده شایسته و صبور ارتش مقتدر را ارج می‌نهم و بقای وجود پر برکت رهبر عزیزمان را تا ظهور حضرت بقیه الله (الاعظم ارواحنا فداه) مسئلت دارم.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی

کد خبر 6094184 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • این کولر را می‌توانید بپوشید!
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خود پرورش می‌یابند
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟