Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@03:33:48 GMT

افزایش نظارت بر قنادی‌های کرمانشاه در ماه مبارک رمضان

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۲۱۴۰

افزایش نظارت بر قنادی‌های کرمانشاه در ماه مبارک رمضان

بهمن خدادادیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نظارت‌های مخصوص ماه مبارک رمضان از قنادی‌ها، کبابی‌ها و تهیه و توزیع مواد غذایی در صبح و عصر انجام شده و تقاضای مردم برای تهیه مواد غذایی بعد از افطار بیشتر بوده به همین خاطر بازدید از این مکان‌ها از جمله اهداف نظارت هستند.

وی افزود: مراجعه شهروندان به قنادی‌ها برای خرید زولبیا و بامیه در روزهای اولیه ماه رمضان افزایش پیدا کرده به همین خاطر نظارت بر قنادی‌ها افزایش پیدا می‌کند و خرید نان در موقع افطار بیشتر بوده و بازدید از نانوایی‌ها به صورت ویژه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس مسئول سلامت محیط استان کرمانشاه تصریح کرد: گشت‌های مشترک با اداره تعزیرات، صنعت، معدن و تجارت و بازرسی اصناف داشته که در ۲ روز اول سه گشت مشترک را انجام دادیم.

وی گفت: نمونه‌برداری از مواد پرمصرف مردم در ماه مبارک رمضان از جمله زولبیا و بامیه، آش، حلیم و کباب برای حفظ کیفیت مورد نیاز انجام شده و از نظر میکروبی و شیمیایی برای عدم استفاده از رنگ شیمیایی و سایر افزودنی‌های غیر مجاز این مواد مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

خدادادیان خاطر نشان کرد: در صورت مشاهده صنف متخلفی که از رنگ شیمیایی استفاده کرده و مواد مورد استفاده آن دارای آلودگی میکروبی است با آن صنف برخورد کرده و نسبت به پلمپ و معرفی به دادسرا اقدام‌های لازم انجام می‌شود.

کارشناس مسئول سلامت محیط استان کرمانشاه افزود: ۳۵۰ کارگاه شیرینی پزی و قنادی در استان فعال بوده و کیفیت مواد اولیه این کارگاه‌ها، بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، سلامت و ایمنی و بهداشت سطوح میزکار مورد بازبینی قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: استفاده از روغن سوخته برای تهیه انواع کیک و شیرینی غیرمجاز بوده و با استفاده از دستگاه‌های ph زولبیا و بامیه را برای عدم استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز تست می‌کنیم.

خدادادیان گفت: ۱۰۰ بازرس بهداشت محیط، کار نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی و امکان عمومی را در ماه مبارک رمضان در فروشگاه‌های مختلف، قنادی‌ها و مکان‌هایی که مردم در این ایام خرید بیشتری دارند، انجام می‌دهند.

وی خاطر نشان کرد: نظارت بر مساجد، بقاع متبرکه را در این ایام در دستور کار داشته و طبق دستورالعمل‌های کشوری تهویه مناسب مساجد، فاصله گذاری و استفاده از ماسک بسیار مهم بوده و باید رعایت شود.

خدادادیان عنوان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف می‌توانند با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند و برای خرید اجناس پرمصرف این ایام از امکان معتبر خرید کرده تا سلامت خود و خانواده را حفظ کنند.

کد خبر 5460357

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه شبکه بهداشت و درمان بهداشت محیط ماه رمضان 1401 بوشهر ویروس کرونا ماه رمضان 1401 ماه مبارك رمضان کرمانشاه آمار کرونا گردشگری روز طبیعت بازگشایی مدارس خراسان رضوی مسافران نوروزی مشهد خطبه های نماز جمعه سفرهای نوروزی ماه مبارک رمضان قنادی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه، گفت: در سال گذشته ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی استان کرمانشاه منجر به محکومیت شد. - اخبار استانها -

سلیم خانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: بیش از 70 درصد پرونده‌های قصور پزشکی در سازمان نظام پزشکی و مابقی در پزشکی قانونی استان بررسی می‌شود.

وی عنوان کرد: تعداد پرونده‌های قصور پزشکی که به پزشکی قانونی ارجاع شده در سال 1401، 43 مورد بوده که 18 مورد منجر به محکومیت و 25 مورد تبرئه شده است.

خانی گفت: در سال گذشته نیز 34 پرونده قصور پزشکی به پزشکی قانونی استان ارجاع شده که 26 مورد محکوم و هشت مورد نیز تبرئه شده است.

وی افزود: قصور پزشکی به چهار شکل بی‌مبالاتی، بی‌احتیاطی، عدم مهارت و عدم رعایت نظامات دولتی ممکن است اتفاق بیفتد، بی‌مبالاتی یعنی کارهایی که یک پزشک یا درمانگر باید در روند درمان برای بیمار انجام دهد اما انجام نداده است که شدیدترین نوع قصور است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه گفت: برخی از عوارض بعد از درمان یا جراحی‌ها جزء عوارض شناخته شده بعد از روند درمان هستند و زمانی منتسب به قصور است که کادر درمان همه اقدامات درمان را برای بیمار انجام نداده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • نظارت میدانی بر اجرای عملیات حفاظتی قنوات شهرستان یزد
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف